INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE!

A Nordic Light sztori

2019-ben elhatároztuk, hogy betörünk a prémium hangulatvilágítások piacára és nyomot hagyunk magunk mögött. 

Hosszú volt az út: személyesen kerestünk fel több mint 10 gyárat, egyesével teszteltünk le több mint 100 féle lámpát, mire megtaláltuk az igazit. A számtalan lehetőség között mi a legjobbat kerestük, ami elérhető a piacon.

Kizárólag olyan lámpák után kutattunk, amiket mi is szívesen használnánk és használunk is nap mint nap az otthonunkban. Minimalista, modern és dögös. Grrr…

Miután megtaláltuk a gyártónkat, aki képes létrehozni álmaink lámpáit, nem is volt kérdés, hogy a márka és a kiszolgálás is ehhez passzoljon. Az első naptól kezdve a következő szempontok voltak számunkra a legfontosabbak:

 • Legyünk gyorsak.
  Kiemelt együttműködésünk van a GLS futárszolgálattal, ennek köszönhetően pedig a legtöbb esetben a rendelés leadását követő 1 munkanapon belül már a vásárlóinknál van a csomagjuk.
 • Legyünk megbízhatóak.
  Mi hiszünk magunkban és hiszünk a termékeinkben is. 1 év teljeskörű garanciát vállalunk minden nálunk vásárolt lámpára. Ha pedig a vásárlónk meggondolná magát, akkor 30 napon belül szó nélkül visszafizetjük a teljes vételi árat. 
 • Legyünk elérhetőek.
  Fenntartunk egy barátságos és segítőkész ügyfélszolgálatot, ahol elérhetőek vagyunk minden egyes nap.
 • Legyünk innovatívak.
  Folyamatosan fejlődünk és megújulunk. Kutatjuk a legújabb lehetőségeket és fejlesztéseket, hogy megoszthassuk a követőinkkel. 

Úgy gondoljuk, hogy a mi vásárlóink keresik a prémium minőséget, szeretik a gyors kiszolgálást és tudják, hogy megbízhatnak a választott márkájukban. A Nordic Light™ feladata, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak.

Keep the lights on! 

Bence & a Nordic Light Team

Shopping Cart

Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Neked.