INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE!

Gyakran Ismételt Kérdések

Vállaltok garanciát a termékeitekre?
Igen, minden termékünkre 2 év teljes körű garanciát biztosítunk az azonnali termékcsere garancia mellett. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel a vásárolt termékkel, azonnal cseréljük azt, nincs több hetes átfutási idő. Ha a termékből nem áll rendelkezésre készlet, akkor a vételárát jóváírjuk kupon formájában, vagy a teljes összeget visszatérítjük számodra. 

Visszaküldhetem a terméket? Ha igen, mi a módja?
Természetesen. 30 napig élhetsz a visszavásárlási garanciával, ha a terméket eredeti állapotában, minden tartozékával visszaküldöd nekünk. A visszavásárlási összeget banki átutalással teljesítjük 3 munkanapon belül.

Mennyi idő alatt szállítjátok ki a rendelésem? Ki szállítja majd a csomagom?
Jelenleg csomagjainkat a GLS Hungary Kft. szállítja. 24 órán belül összekészítjük a hozzánk beérkezett megrendeléseket. E-mailben is értesítünk, ha bármi fontos információt szeretnénk megosztani veled. Csomagod a csomagfutárnak történő feladástól számítva 1, de legfeljebb 2 munkanapon belül kerül kézbesítésre.

Van lehetőségem nyomon követni a csomagomat?
Igen. Minden feladott csomaghoz tartozik egy küldeményazonosító és egy link, amin valós időben követheted nyomon a rendelésed aktuális helyzetét. Ezt a linket és azonosítót a GLS-től kapod meg emailben, miután átadtuk nekik a csomagod.

Szállítotok külföldre?
Jelenleg csak Magyarországon belül tudjuk ingyenesen kiszállítani a terméket. Külföldi szállítás esetén egy 3999 Forintos általánydíjat számítunk fel. Jelenleg az alábbi országokba tudod megrendelni termékeinket: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Belgium, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Málta, Németország, Románia, Spanyolország, Szerbia, Szlovénia, Olaszország. 

Tudok egy távirányítóval több lámpát is irányítani?
Igen! Amennyiben kettő vagy több terméked van ugyanabban a helyiségben, automatikusan tudod őket egy távirányítóval is irányítani! További részleteket a lámpához csatolt használati utasításban találsz.

Shopping Cart

Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Neked.